Login

Kustnavigatie

Kustnavigatie Beoordelingen - Kustnavigatie (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
12 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,1 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Theoretische kustnavigatie.

- 15-10-2018

Goed boek. Duidelijk. Leest prettig. Een minpuntje. Uitgave en druk zijn van 2010 dus LAT als referentieniveau is niet als de standaard uitgewerkt. Op zich geen probleem want een referentie niveau is maar een referentie. CD met oefeningen en minimaal een kaart zijn een aanrader.


Vaarwinkel.nl: Deze druk is nog steeds de meest actuele druk.


Mijn bestelling

- 5-2-2015

Goede service en alle artikelen optijd afgeleverd.
Zoals je verwacht!


Kustnavigatie

- 15-1-2014

Correcte, vlotte levering

Helemaal goed

- 1-1-2014

De bestelde artikelen waren keurig verpakt en werden de volgende dag al door de post bezorgd. Helemaal top!

Kustnavigatie

- 19-2-2013

Bij de 11e druk zijn de hinderlijke fouten verdwenen. Graag zou ik het boek in A4-formaat gedrukt zien i.v.m. grotere letters en plaatjes. Verder wordt er ruimschoots informatie gegeven over de diverse onderwerpen. Als studieboek wat minder geschikt, althans zonder begeleiding.

snelle levering

- 22-1-2013

Prima service. Binnen enkele dagen dit boek en enkele oefenkaarten in de brievenbus. Het boek zelf moet ik nog lezen!

Boek Kustnavigatie

- 25-12-2012

Bestelling: Heldere site en makkelijk bestellingen plaatsen. Vlotte afwikkeling van de bestelling. Na enkele dagen had ik het boek al thuis, keurig verpakt.
Inhoudelijk: Na bestudering van de eerste hoofdstukken moet ik zeggen dat het allemaal helder verwoord is, met duidelijke tekeningen.
Nu nog slagen voor het examen, dan is het helemaal compleet.
Vergeet niet de bijbehorende kaartenset te bestellen. Zelf was ik dat vergeten!


Prachtig boek

- 13-8-2012

Schitterend boek, voor zowel de ervaren zeeganger als de aspirant.
Dit boek moet je gewoon aan boord hebben.


prima boek, maar....

- 15-4-2012

Legt veel en helder uit, mooie en nuttige verdieping op VB II. Maar... grote ergernis is het aantal fouten in o.a. voorbeelden en de afsluitende vragen aan het einde van het hoofdstuk. 6 (!) pagina's met errata op een herziene uitgave is veel.

Vaarwinkel: Erratum heeft betrekking op de 10e druk. Voor de 11e druk zijn ons geen wijzigingen of correcties bekend.


kustnavigatie

- 10-4-2012

prima boek, goede leidraad voor b.v. een overtocht naar Engeland
Ik kende al een eerdere editie


Kustnavigatie

- 25-1-2012

Snel en goed bezorgd. Kustnavigatie is een onmisbaar boek voor de beginnende zeezeiler.

Kustnavigatie

- 10-12-2011

Deze behoorlijk taaie kost nog niet verwerkt om een juiste beoordeling te geven.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Kustnavigatie: