Login

Rijnvaart Politiereglement RPR (download)

Rijnvaart Politiereglement RPR (download) Beoordelingen - Rijnvaart Politiereglement RPR (download) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
18 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

RPR is niet geheel in het Nederlands

- 13-4-2012

Een aantal uitleggingen van verkeerstekens zijn in het Duits of Frans!
Wat doet dat in een Nederlands Politie reglement?
Verder een gewoon ambtelijk document, wat verwacht je anders van de overheid.

Vaarwinkel: Dit document is de officiele versie van het RPR en inderdaad oorspronkelijk in het Duits en Frans.


Goed

- 1-6-2010

Goed

Handig!

- 24-11-2012

Erg handig dat de officiële documenten bij u verzameld worden en gratis ter beschikking gesteld worden aan de bezoekers.

Bedankt voor deze service!


Rijnvaart Politie Reglement

- 9-4-2014

Altijd handig om te hebben, maar ik miste omschrijvingen bij de verlichting op schepen?

Prima

- 8-10-2014

prima

Handig bij vaarbewijs cursus

- 2-11-2014

Goede download nodig bij de vaarbewijs cursus

Goede service

- 2-4-2016

Altijd goede service en help indien nodig.

Geen opmerkingen

- 19-12-2016



Download van RPR

- 1-9-2014

Ik ben hier zeer tevreden over. Het is een handige en compacte weergave, al zal ik dit reglement waarschijnlijk ook nog wel in een papieren versie aanschaffen. Mooi dat u deze service verleent.

download RPR

- 3-3-2015

De download is helder en overzichtelijk.

Goed en overzichtelijk

- 10-3-2011

Heel goed en overzichtelijk RPR en een prima service van Vaarwinkel.nl!

RPR

- 16-11-2013

Voor het gemak het RPR ook gedownload, Leuke service van Vaarwinkel.
Bedankt.


Doe er uw voordeel mee

- 15-4-2012

Het is altijd verstandig, om de reglementen goed te kennen en verplicht aan boord te hebben. Hier een goede kans.
Doe er u voordeel mee zou ik zeggen


Duidelijk

- 20-8-2012

Duidelijke uitwerking van de RPR.
Geen Html file maar een goed boekje.


Rijnvaart Politiereglement RPR (download)

- 1-3-2011

Om op examen te gaan had ik deze reglementen direct nodig om te bestuderen.
Via de download versie snel aan deze materialen gekomen.


Perfect

- 29-5-2013

Dit is een super eenvoudige manier om dit document te verkrijgen, perfect.

RPR

- 9-4-2015

Snelle, goede en gratis levering

RPR

- 10-3-2015

Uitstekend. Heel handig bij het voorbereiden van het Examen Vaarbewijs...

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Rijnvaart Politiereglement RPR (download):