Login

ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom)

ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom) Beoordelingen - ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
53 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Voor MacBook gebruikers extra handelingen nodig

- 18-2-2021

Ik heb dit besteld om voor het examen van KVB2 te oefenen.
Voor Macbook moet je meer handelingen doen om het werkbaar te krijgen.

@Vaarwinkel.nl: Op de cd staat Windows software. Mac gebruikers werken met de online training. Toegang daartoe krijgt u via de website en met de code die bij de cd zit.


Geslaagd met maximale score

- 29-10-2020

vandaag heb ik VB2 examen gedaan.
geslaagd (50 punten).
de online versie van de training werkt goed.
dankjewel.


Gehaald! Nogmaals dank voor de hulp!

- 19-6-2019

Gehaald! Nogmaals dank voor de hulp!

Geslaagd

- 21-3-2017

Bedankt voor al uw reacties.
 
Vandaag examen gedaan en geslaagd!
VB 1, 74 van 80 punten
VB 2, 50 van 50 punten

Ik vond persoonlijk de leerstof goed aansluiten bij het examen. Als je de leerstof en de proefexamens goed doorneemt is het examen heel goed te doen. Eigenlijk is het examen makkelijker dan de leerstof.
Zo had ik dus voor deel 2, 100% score. (nu vaar ik ook al heel wat jaartjes op het IJsselmeer en de Wadden, met een zeilboot van 10m dus eigenlijk geen vaarbewijs nodig).

Het is natuurlijk altijd lastig om een examen te beoordelen, ik had in deel 1, twee vragen fout:
Een domme rekenfout bij een brughoogte die ik in alle proefexamens goed had.

Verder ben ik zeer tevreden, ook over uw snelle reacties op mijn vragen.
Ik ga nu mijn vrouw aansporen om in ieder geval deel 1 te doen.

Nogmaals bedankt voor de support.


cd-Rom examentraining vaarbewijs 1 & 2

- 3-3-2017

Goede ontvangst. duidelijke vragen

Niet voor Apple

- 30-1-2016

Jammer dat niet vooraf gemeld is dat deze CD alleen geschikt is voor Microsoft en niet voor Apple computers. Ik moet nu de CD doorsturen naar Promanent om een licencie voor de online examentraining aan te vragen.

Vaarwinkel: Onder het kopje systeemeisen staan de juiste systeemeisen en ook een verwijzing naar de online training voor andere besturingssystemen. De cd kunt u na aankoop ook gratis omgeruilen voor een online licentie.


Cd rom vaarbewijs

- 7-4-2015

Snel en keurige levering!

vaarbewijs cd en boek anwb

- 20-3-2015

In vergelijk met de 2010 editie weinig nieuws onder de zon. Na alle oefeningen en proefexamens gemaakt te hebben met ruim 80 punten goed. Het examen nipt gehaald. Zowel het anwb boek als de vragen op de cd sluiten onvoldoende aan bij het examen van mrt 2015. Daarnaast is het als naslagwerk onvoldoende doordacht ingericht. Zowel boek als cd hebben dus niet mijn voorkeur, er is beter te koop.

Aanrader

- 9-9-2014

Ik heb van de zomer dankzij deze uitgebreide examenvragen (+ antwoorden) in 1x mijn examen VBI en VBII gehaald. Kortom, een aanrader!

Prima

- 27-12-2013

prima bestelling en in goede degelijke verpakking.

Helemaal goed

- 27-12-2013

prima bestelling en in goede degelijke verpakking.

Per ongeluk had ik deze 1.000 examenvragen besteld ipv het theorieboek. Ik zou iedereeen aanraden om toch echt ook het theorieboek te kopen, want zonder is het haast niet te doen. Omdat ik wist dat ik het verkeerd gedaan had heb ik met heel veel extra uren de examenvragen maken het examen net gehaald. Had ook fout kunnen gaan.

Vaarwinkel: wij raden zeker niet aan te leren zonder één van de cursusboeken voor het klein vaarbewijs. De cd is een perfecte aanvulling op het boek en dé gouden combinatie voor een geslaagd examen.


Prima geregeld

- 24-10-2013

De afhandeling is prima geregeld!
Ik ben zeeer tevreden!


Cd-rom Klein Vaarbewijs I

- 30-9-2013

Good, but updating to recent VAMEX specification could be better. I did pas (69 out of 80).

Vaarwinkel: Gratis update is beschikbaar op de website van Promanent. Zie de tab Updates op deze pagina.


Snel en correct

- 2-9-2013

Zeer snelle en correcte levering.

Duidelijke site

- 9-4-2013

Duidelijke site overzichtelijk ingedeeld.
De juiste bestelling snel bezorgd.


Levering

- 20-3-2013

Perfecte en supersnelle levering. Bedankt

vaarbewijs 2

- 17-1-2013

Wat een snelle service, ga zo door


Anwb examtraining

- 10-12-2012

Op het laatste moment toch de CDROM besteld. Deze was supersnel in huis. Bestellen en zoeken op de site gaat goed. Als je vragen hebt krijg je supersnel antwoord. Al met al erg blij en geslaagd voor vaarbewijs 1.
Op naar marifoon certificaat?


Klein Vaarbewijs + CD rom

- 2-11-2012

Producten kende ik al, ze waren goed verpakt en zijn zonder beschadiging en bijzonder snel via de post ontvangen. Complimenten.

klein vaarbewijs

- 19-6-2012

Wij zijn goed tevreden over vaarwinkel. Hadden ons boek al heel snel binnen, dus kon meteen beginnen, bedankt.

Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom)

- 7-5-2012

Hoor van mijn klanten dat ze er goed mee uit de voeten kunnen.
Over de Vaarwinkel ben ik als vaarschool dik tevreden.


moeilijker dan ik dacht

- 18-4-2012

Sommige advertenties beloven het klein vaarbewijs 1 na een cursus van een dag. Je zou denken dat je het in je eentje na drie dagen wel onder de knie mot hebben dan. Nou nee hoor dat valt zwaar tegen. Ik heb maar HTS dus misschien dat het daar aan ligt. Met de cd rom begint het allemaal wel leuk te worden maar nog steeds niet makkelijker.

Complimenten

- 21-3-2012

Mijn complimenten voor de CD. Naast het volden van de cursus op onze vereniging bestond mijn examen voorbereiding voor zowel deel 1 als deel 2 van het kleinvaarbewijs uitsluitend en alleen uit het op de avond voor het examen maken van oefenvragen op uw CD. Ik ben voor beide onderdelen royaal geslaagd. Het is een effectieve en efficiënte manier om de stof tot je te nemen.

Zeer goed

- 7-9-2011

Ik heb hem hier thuis veel gebruikt en het helpt echt met leren, zo'n cd.

Examentraining

- 26-8-2011

Goede examentraining; Dit is een heel goede voorbereiding voor het echte examen. Aanrader; doen.

cd rom ANWB klein vaarbewijs I en II

- 21-8-2011

Ik vind de cd van de ANWB voor het Klein vaarbewijs I en II echt een hele fijne cdrom. Het is heel overzichtelijk en als je een examen hebt geoefend kun je je fouten terugkijken.
Ook is te vinden waar je het antwoordt in het boekje van de ANWB voor klein vaarbewijs I en II kunt vinden.
Het verhoogt ook zeker je slagingskans..


Goed leer materiaal van de ANWB

- 29-6-2011

Snelle levering en goed leermateriaal!

Helemaal perfect

- 20-6-2011

Bedankt voor de snelle levering. Top..!! Binnen 1 dag binnen.

ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom)

- 11-3-2011

De CD-Rom is een goede aanvulling om de cursist goed op het examen voor te bereiden.

prima hulpmiddel

- 20-2-2011

Deze cd-rom is een prima hulp voor het paraat maken van kennis nodig voor het klein vaarbewijs I en II. Bij de goede antwoorden staat dikwijls wel een verwijzing naar het hoofdstuk in het ANWB boek, maar wordt geen verdere uitwerking gegeven, jammer.

Vaarwinkel: Uitwerkingen worden met name gegeven bij de navigatievraagstukken. Voor de meeste andere vragen volstaat naar onze mening de verwijzing naar de betreffende paragraaf in het ANWB boek.


Schrijf een beoordeling ...

« Vorige12 »

Aanbevolen bij ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom):